Direct boeken

Atelier Buiten


inspiratie opdoen


Ons prachtige atelier staat op een landgoed  tussen bossen, natuurgebieden en landerijen met de reeën, hazen en vossen in onze achtertuin. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen. Creatief bezig zijn zit al generaties lang in onze familie. Eigenlijk zijn we elke dag wel bezig met iets. De ene dag wordt er gehaakt of gebreid en een andere dag wordt er geschilderd of getekend. Maar daar houdt het niet mee op. Omdat onze interesses zo breed georiënteerd zijn hebben we ons in de loop van de jaren heel wat technieken eigen gemaakt. Dat maakt het volgen van een workshop bij Atelier Boerengeluk ook zo leuk.

Wij hebben een heel divers aanbod in onze workshops. Met onze creatieve geest is er op elke vraag wel een antwoord en zo ontstaan de leukste en origineelste ideeën.

Ben je geïnteresseerd in één van onze workshops dan kun je je aanmelden bij een van de geplande workshops. Voor groepen vanaf  5 personen kunnen wij ook workshops op maat aanbieden. Voor meer informatie hierover kun je ons bellen: 050 409 17 97 of vul het contactformulier in en stel je vraag.

Wij zien je graag bij één van onze workshops!
Atelier Buiten

Buitenbed

Op een prachtige locatie op onze camping staan onze 3 Buitenbed tenten. meer