Direct boeken

Omgeving

natuurgebieden

Omsloten door afwisselende natuurgebieden ligt Landgoedcamping Buiten als een oase midden in. Aan de ene kant een bos waar eekhoorntjes, vossen,uilen en dassen leven en aan de andere kant een groot heideveld met waterplassen waar de reeën in de ochtenddauw samen komen om te drinken. 

Het landgoed waar de camping op te vinden is heeft een beschermde natuurstatus. Het is een glooiend landschap met hoogte verschillen van wel 5 meter. Om de camping heen grazen Schotse Hooglanders en Blonde d Aquitaine koeien. 

Omdat de camping niet aan de openbare weg maar direct aan een zandpad ligt is deze uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers, mensen met honden of paarden en mensen met kinderen.


Midlaren

Midlaren is een klein dorpje aan de rand van Zuidlaren. Het ligt midden tussen Groningen en Assen in. Het is een dorpje met prachtige uitzichten, boerderijen, keuterijen en we hebben zelfs een eigen hunebed. Het ligt tussen heide, bos en het prachtige Zuidlaardermeer. Op en om het Zuidlaardermeer is veel te beleven. Of u nou van varen, zeilen of surfen houdt of als u liever op een terras aan het water in de zon wilt zitten dan bent u hier helemaal op uw plek.www.zuidlaardermeer.nl


Zuidlaren

In het bruisende Zuidlaren wat op 2 kilometer afstand van de camping ligt zijn veel leuke winkels en restaurants te vinden. In de zomerperiode worden hier veel markten georganiseerd. Op ongeveer 1 kilometer van de camping vindt u een subtropisch zwembad. 


Steden in de buurt

Met Groningen of Assen op ongeveer 15 kilometer afstand valt er heel wat te beleven hier. Musea, theater, muziek ,in de steden vindt u het allemaal. Er zijn goede busverbindingen waarmee u in hartje Groningen terecht komt.