Direct boeken

Voorzieningen

Natuurkampeerterrein

Wanneer u ons landgoed nadert rijdt u het parkeerterrein op. Hier kunt u uw auto parkeren en loopt u door de toegangspoort het terrein op. Ons kampeerterrein is autovrij. Na het instaleren op de plek kunt u de auto kwijt op het parkeerterrein.
Wanneer u ons kampeerterrein op komt, loopt u ons Buitenplein op. Hier vind u aan de linkerkant de receptie waar u zich kunt melden bij aankomst. Op het Buitenplein vindt u een zelfservice winkeltje waar u terecht kunt voor koffie, thee, fris, lekkers en informatie van en over de omgeving.


WIFI

Op een groot deel van ons terrein is gratis WIFI te ontvangen.

 

Toiletgebouw

Ook vindt u op ons Buitenplein een nieuw toiletgebouw voorzien van 4 douches, 6 wastafels, 4 toiletten, 2 spoelbakken voor wassen  en 2 spoelbakken voor afwassen. In het toiletgebouw vindt u ook de wasmachine, droger, centrifuge, strijkplank met strijkbout en een koelkast met vriesladen. Voor de allerkleinste gasten is er ook een babybadje en verschoonkussen aanwezig.

 

Kinderen


Voor de kinderen op het kampeerterrein is er buitenspeelgoed zoals ballen,  een trampoline, fietsjes en een zandbak aanwezig maar de omgeving op en rondom de camping biedt ook genoeg ruimte voor eigen creativiteit. Hutten bouwen, takken slepen, waterdiertjes vangen, uilenballen uitpluizen noem maar op.
In ons dierenweitje wonen onze schapen, kippen en ezels. Deze dieren houden van aandacht en worden graag geaaid.


Permacultuur moestuin

Centraal op ons terrein bevindt zich onze permacultuur tuin. Hier verbouwen wij onze groenten en proberen hierin zoveel mogelijk samen te werken met de natuur. 

 


 

Workshops

In het voor en naseizoen geeft Atelier Buiten verschillende workshops in uiteenlopende technieken van het werken met wol en vilt tot tekenen en schilderen en zelfs koken op een houtvuur. meer